FUJINON

Otthon minden óceánon - a Fujinon tengeri távcsöveivel .
A Fujinon mögött a FUJIFILM Europe GmbH optikai berendezésekkel foglalkozó részlege áll. A Fujinon távcsövek világszerte ismertek kivételes minőségükről. A Fujinon portfóliójába kifejezetten professzionális és félprofi felhasználásra szánt, kiváló minőségű szemüvegek tartoznak. Az SVB-nél tengeri távcsöveket kaphat iránytűvel és iránytű nélkül. A Fujinon 7x50 WPC-XL igazi bennfentes tipp az ár-érték arány tekintetében. Tudjon meg többet FUJINON...

Borotvaéles képek

- Vízen és szárazföldön -

A 7x50-es távcső kompakt és masszív, ütésálló polikarbonátból készült házával meggyőz, és 100%-ban vízálló is. A beépített Suunto mágneses iránytű megvilágított, így sötétben is könnyen leolvasható. További specifikációk: nagyítás: A lencse átmérője: 50 mm, látómező: 7x: 7°, szürkület faktor: 18,7, úszóképes, méretek: Méretek: 184 x 194 mm, súly: 880 g, úszó vállpánttal szállítjuk.
A Fujinon távcső kiváló minőségű és hasznos kiegészítője a sporthajó felszerelésének. Sok elégedett vásárló ma már el sem tudja képzelni az életet a vízen a Fujinon távcsöve nélkül.