A termék részletei

Ezzel a vízisí visszapillantó tükörrel mindig szemmel tarthatja a hullámokat! Ez a tükör könnyen felszerelhető tapadókoronggal. Teljesen állítható. Szín: fekete. Méretek: Méretek: 53 x 160 x 114 mm.

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

19 Vásárlói vélemények

Winfried B.
a Winfried B. Németország nemzeti lobogója 2020. 09. 11. ellenőrzött vásárlás
Gut verarbeitetes Teil
Andreas J.
a Andreas J. Németország nemzeti lobogója 2020. 08. 21. ellenőrzött vásárlás
Es wäre schön, wenn der Rückspiegel sphärisch gekrümmt wäre. Dann wäre das Blickfeld etwas größer. Außer dieser klitzekleinen Kritik ist der Spiegel sehr gut.
Michael S.
a Michael S. Németország nemzeti lobogója 2020. 03. 12. ellenőrzött vásárlás
Rückspiegel
Preis Leistung stimmt,tut was es soll und verstellt sich auch nicht von alleine.Der Saugnapf sitzt fest,das schwere einstellen finde ich gut,man muß den Spiegel ja auch nicht dauernd verstellen.Für mein Kajütboot absolut ok......

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!