A termék részletei

Vitorláshajókra szerelésre kész gennaker készlet. Áll egy génua sínből, egy csúszdából a Gennaker cső számára kialakított nyílással, egy Gennaker cső trombitával, amely a Gennaker cső vezetési egység kör végén kezdődik, és két alumínium végdarabból. A Gennaker-cső nem rendelkezik oldalsó nyílással a genanker-zsinór (mellékelve) befűzéséhez. Amikor nincs használatban, az egység elcsúszik, és a cső könnyen ki lehet csavarni a menetet. A csúszda és a cső egy csap segítségével kapcsolódik egymáshoz, és könnyen szétválasztható.

1. méret 7,50 méteres hajókhoz: 25x4 mm-es sínméret (80 cm hosszú), 40 mm átmérőjű Gennaker-cső 80 cm hosszúságú csővel.

2. méret 10 méteres hajókhoz: 32x6 mm-es sínméret (100 cm hosszú), 60 mm átmérőjű gennakercső, kb. 100 cm hosszú csővel.

A sínrendszer a kocsi és a vezető schiffsindividuell szemmel a fedélzetre van csavarozva. A behúzható Gennaker-csőnek az orrszerelvény fölé helyezve kihúzhatónak kell lennie. Ebből a célból a reteszelőt a szánon kell megoldani, és az ideális helyzet elérésekor a kinyújtott állapotban ez újra az egyik reteszelőnyílásba reteszelni.

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!