NMEA0183 Multiplexer-Lite USB MiniPlex-Lite-tal

Csak 2 van raktáron
db.
SVB ár: 192,05 EUR
Adóval együtt, szállítás nélkül.
db.
192,05 EUR Adóval együtt, szállítás nélkül.
Cikkszám.
14537
EAN
8719326814209
Modelno
0107
Leírás
NMEA0183 Multiplexer-Lite USB MiniPlex-Lite-tal
NMEA2000
Nem
NMEA0183 bemenetek
3
NMEA0183 kimenetek
1
NMEA0183 Baud Rate
4800 - 38400 Baud
NMEA0183
Igen
Ethernet / Hálózat
Nem
AIS támogatás
Igen

Az SVB a következőket ajánlja ehhez a tételhez

A termék részletei

A MiniPlex-Lite a problémamentes belépő szintű NMEA multiplexerünk. A meglévő multiplexer termékcsaládunk bevált technológiájára alapozva a multiplexerek alapvető elemeit vettük alapul, és létrehoztunk egy alapvető, konfigurációmentes, könnyen telepíthető egységet. Csak csatlakoztassa a MiniPlex-Lite-ot a számítógép, PC vagy Mac egy szabad USB portjához, adja be a meghajtó CD-t, és néhány kattintás után az egység már működik is. Nincs szükség további konfigurációra. Csak csatlakoztassa műszerei kábeleit a gyárilag mellékelt szerszámmal a bilincscsatlakozókhoz, és máris kész a számítógépes navigációs rendszer.

A MiniPlex-Lite azonban nem egy önálló egység, hanem kifejezetten a számítógéppel való használatra készült.

A MiniPlex-Lite bármilyen navigációs szoftvercsomaggal működik az illesztőprogram által létrehozott virtuális COM-porton keresztül. Három galvanikusan elválasztott NMEA bemenetet biztosít a GPS és más eszközök, például sebességnapló, szélmérő vagy AIS-vevő csatlakoztatásához.

A MiniPlex-Lite egyedülálló jellemzője a 3. csatornán található automatikus érzékelő NMEA bemenet. Ez a bemenet automatikusan érzékeli a csatlakoztatott AIS-vevő nagy sebességű adatait, amely 38400 bps sebességgel működik, szemben a szabványos NMEA-berendezésekkel, amelyek 4800 bps (Bits Per Second) sebességgel működnek.

A MiniPlex-Lite és a virtuális COM port meghajtó kombinációja egy dedikált NMEA megoldás, szemben egy általános soros <-> USB átalakítóval. Galvanikus szigetelést biztosít, hogy teljes mértékben megfeleljen az NMEA specifikációnak, és nem jelentkeznek az általános átalakítók jól ismert problémái, mint például a hírhedt "őrült egér" probléma vagy a hirtelen kiesések az NMEA adatfolyamban.
A Windows minden olyan kísérlete, amely a Plug & Play eszközök érzékelésére irányul a virtuális COM porton, blokkolva van, így egy valóban problémamentes Plug & Play megoldást eredményez. Csak csatlakoztassa az USB-kábelt, töltse be az illesztőprogram lemezét, néhány kattintás és máris működőképes!

A MiniPlex-Lite teljesen átlátható az NMEA-adatokra. A bejövő adatokat egyszerűen tárolja és teljes NMEA mondatokként továbbítja a számítógépnek.
A számítógép által küldött minden adat, például a robotpilóta kormányinformációja, a dedikált NMEA-kimeneten kerül kimenetre.
A multiplexer nem küld semmilyen NMEA-adatot a saját bemeneteiről a kimenetére! A navigációs szoftver felelős a kiválasztott NMEA-adatok továbbításáért a bemenetekről a kimenetekre.

A számítógép felé irányuló kommunikáció sebessége sokkal nagyobb, mint a szabványos NMEA sebesség, így nincs lehetőség a túlcsordulásra és a műszerekből a számítógép felé irányuló NMEA mondatok hiányára.
A túlcsordulás megakadályozása érdekében, amikor a nagy sebességű számítógépes interfészről a kormányadatok vagy útvonalakat küldik az NMEA-kimenetre, egy adatáramlás-szabályozás van bevezetve, amely pillanatnyilag leállítja a számítógépet az adatok küldéséről, amikor a belső puffer megtelt. E funkció engedélyezéséhez a Hardveres adatáramlás-szabályozásnak engedélyezve kell lennie a navigációs szoftver kommunikációs paraméterek szakaszában.

Műszaki adatok:
Tápegység USB-porton keresztül
Energiafogyasztás 30mA
Bemenetek 3 x NMEA-0183 / RS-422
Kimenetek 1 x NMEA-0183 / RS-422
PC interfészek USB-port, illesztőprogramok virtuális COM-porthoz
Puffer 1. és 2. bemenet és USB-port: 128 karakter, 3. bemenet: 256 karakter.
NMEA bemeneti sebesség 4800 bps (4800/9600/19200/38400 a 3. bemeneten)
NMEA kimeneti sebesség 4800 bps
USB-port sebessége 57600 bps
Méretek 97 x 97 x 28 mm

Dokumentumok

de-flag Kézi
PDF, 194,70 KB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

1 Vásárlói vélemények

3 (1 értékelésből)
5 Csillagok
(0)
4 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Névtelen
a Névtelen 2014. 09. 30. ellenőrzött vásárlás
Die Ein und Ausgänge sind leider nicht beschriftet\r\n:((

Értékelje a terméket

Hogyan értékeli a terméket?
Csalódott
Teljesen nem felel meg az elvárásaimnak
Szegény
Csak néhány elvárás teljesül
OK
Megfelel az alapvető elvárásaimnak
Kicsit jobb, mint az általános elvárásaim
Kiváló
Teljesen meghaladja az elvárásaimat
Kattintson a csillagokra az értékeléshez

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

  • További "Ügyfelek kérdezik az ügyfeleket" a következő rendelkezésre álló nyelveken érhető el :
  • Français nemzeti lobogója
Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!