A termék részletei

Ez az érintőképernyős panel kiváló olvashatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az egyetlen gomb lehetőséget nyújt a kijelző be- és kikapcsolására. Minden más művelet az érintőképernyőn keresztül történik. A három műveleti szint közül az első a rendszer gyors áttekintését mutatja. Ez a napi szinten szükséges információkat mutatja meg, azaz nincs információ-túlterhelés. Ha több információra van szükség, a termékáttekintés és a termékkonfiguráció minden szükséges információt és a beállítások módosításának lehetőségét kínálja. A többnyelvű támogatással és az összes termék testreszabható nevével a felhasználói felület használata egyszerűbbé válik. A működési tápellátás a MasterBus plug-&-play csatlakozáson keresztül történik. A telepítés süllyesztett és felszíni szereléssel egyaránt történhet. 3,5"-os, dimmelhető LCD-kijelző hangjelzéssel és riasztási felugró ablakkal. Minden MasterBus termékhez csatlakoztatható. Méretek: Méretek: 113 x 113 x 5 mm (UP) vagy 20 mm (AP). Szintén a szállítási tartalom részét képezi: 6m/20ft Masterbus-Data kábel, 1x terminátor, 4x rögzítőcsavar.

Dokumentumok

de-flag Brosúra
PDF, 804,43 KB
Cikkszám.: 65548
de-flag Kézi
PDF, 1,85 MB
en-flag Brosúra
PDF, 835,76 KB
Cikkszám.: 65548
en-flag Kézi
PDF, 1,86 MB
fr-flag Kézi
PDF, 1,90 MB
it-flag Kézi
PDF, 1,89 MB
nl-flag Kézi
PDF, 1,82 MB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

2 Vásárlói vélemények

3 (2 értékelésből)
5 Csillagok
(0)
3 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Peter K.
a Peter K. Németország nemzeti lobogója 2015. 07. 01.
Sehr sinnvolle Ergängzung
Sehr sinnvolle Ergängzung für alle Mastervolt Geräte mit Master BUS
Roman B.
a Roman B. Svájc nemzeti lobogója 2016. 10. 21.
Touchscreen fällt aus
Das Gerät wär ja eigentlich ganz gut aber ich hab jetzt bereits zum zweiten mal das Touch Screen defekt. Das erste wurde mir Ausgetauscht und das zweite funktionerte knapp etwas mehr als ein Jahr bevor der Touch des Screens wieder ausstieg.

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!