Szükséges tartozékok ehhez a termékhez

A termék részletei

MasterShunt 500

Amellett, hogy pontos információkat szolgáltat az akkumulátor feszültségéről, áramáról, amperórájáról, hátralévő idejéről és százalékban kifejezett kapacitásáról, ez a digitális sönt biztosítja az akkumulátor töltésellátását is. A beépített rendszerórának és a programozhatóságnak köszönhetően pedig automatizálhatja a rendszert. Beállíthatja a generátort úgy, hogy akkor induljon el, amikor az akkumulátorok már majdnem üresek. A világítás be- vagy kikapcsolható, ha sötét vagy világos van.

Az adatok tárolásával teljes áttekintést kap az elektromos rendszerről. Beépített 300 A-os főbiztosíték. 12, 24 vagy 48 V-os táblafeszültséghez. Hőmérsékletérzékelővel, 6 m MasterBus kábellel, MasterBus végellenállással. Méretek: Méretek: 150 x 150 x 65 mm.

MEGJEGYZÉS: Különböző hosszúságú MasterBus kábelek külön rendelhetők.

Dokumentumok

en-flag Adatlap
PDF, 614,54 KB
en-flag Kézi
PDF, 1,34 MB
nl-flag Kézi
PDF, 1,40 MB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

1 Vásárlói vélemények

5 (1 értékelésből)
4 Csillagok
(0)
3 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Holger F.
a Holger F. Norvégia nemzeti lobogója 2019. 10. 01. ellenőrzött vásárlás
Mastervolt
Professionelle Qualität

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!