A termék részletei

A Lofrans 1000 Plus projekt 1000-es csörlőjét a projekt 1000-es alapjára fejlesztették ki. Rozsdamentes acélból készült.

A meghajtóegység 1000 Watt / 12 V folyamatos teljesítményt ér el, és rövid távon akár 1500 wattot is képes biztosítani. Ez akár 500 kg maximális húzóerőt eredményez (munkaterhelés 150 kg). További jellemzőként a motor két különálló tekercseléssel van felszerelve - ez rendkívül gyors, akár 40 m/perc hátrafelé történő működést és akár 24 m/perc tekercselési sebességet eredményez. Nincs dob.

Továbbá a fel- és lefelé irányuló működéshez szükséges kapcsoló relék, valamint az opcionális láncszámlálóhoz szükséges érzékelők is benne vannak.

FONTOS! Kérjük, adja meg a 10 mm-es anyát, ha DIN 766 vagy ISO lánchoz kívánja használni. Ezt a rendelés során a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Dokumentumok

multi-flag Kézi
PDF, 2,92 MB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések
Még senki nem értékelte ezt a terméket

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

  • További "Ügyfelek kérdezik az ügyfeleket" a következő rendelkezésre álló nyelveken érhető el :
  • Deutsch nemzeti lobogója
  • English nemzeti lobogója
Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!