A termék részletei

A GENIO 300 műholdas rádiós meteorológiai állomás 4 napra szóló professzionális előrejelzést kínál. Válasszon Németország több mint 300 körzetéből vagy a kívánt régióból. Naponta többször frissülnek a wetteronline.de professzionális időjárási adatai műholdon keresztül, és elküldésre kerülnek az Ön helyi időjárás-állomásához. Előrejelzések reggelre, délutánra, estére, éjszakára vagy nappalra lehetségesek. Ezen kívül a GENIO 300 részletes időjárási információkat kínál 39 időjárási szimbólummal, valamint információkat a légnyomásról, a napsütés/UV órákról, a csapadékmennyiségről, a szélsebességről és a széllökések irányáról, a helyi hőmérsékletről, valamint egy beépített órát ébresztő funkcióval.

Dokumentumok

de-flag Kézi
PDF, 411,14 KB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

2 Vásárlói vélemények

4.5 (2 értékelésből)
3 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Niko N.
a Niko N. Németország nemzeti lobogója 2012. 12. 30.
Ich habe diese Wetterstation seit 2 Jahren während der Saison auf dem Boot, und sonst zu Hause im Einsatz. Es funktioniert alles sehr gut.
Névtelen
a Névtelen 2010. 05. 03.
Funktioniert sehr gut

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

  • További "Ügyfelek kérdezik az ügyfeleket" a következő rendelkezésre álló nyelveken érhető el :
  • Deutsch nemzeti lobogója
Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!