A termék részletei

EOS Info műholdas rádió időjárás-állomás, professzionális előrejelzés a mai napra és a következő 4 napra. Válasszon Németország több mint 50 régiójából vagy a kívánt régióból. Szöveges kijelzővel felszerelve a könnyen érthető előrejelzések és viharjelzések érdekében. Naponta többször frissülnek a "wetteronline.de" professzionális időjárási adatai, amelyeket műholdon keresztül továbbítanak a regionális meteorológiai állomásra. 5x5 extra előrejelzési előrejelzés: reggelre, délutánra, estére, éjszakára vagy nappalra. A nagy kontrasztú kijelző, a részletes információk 36 időjárási szimbólummal biztosítják az információk könnyű és gyors elérését. Vezeték nélküli hőmérő, higrométer és beépített óra ébresztő funkcióval.

Dokumentumok

de-flag Kézi
PDF, 371,78 KB
Cikkszám.: 85068

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

1 Vásárlói vélemények

1 (1 értékelésből)
5 Csillagok
(0)
4 Csillagok
(0)
3 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
SESTARETE & RETE SRL S.
a SESTARETE & RETE SRL S. Olaszország nemzeti lobogója 2017. 06. 08.
evitare questo rivenditore
Se ordinate presso la ditta SVB fate attenzione poichè in caso di problemi il costo della restituzione della merce è a vostro carico, questa mattina per parlare telefonicamente con qualcuno ho atteso in linea più di mezz'ora, ho chiesto se avessi ordinato un nuovo prodotto se avessero potuto venirmi incontro con la restituzione del mio ordine ritirando il mio reso al momento della consegna del nuovo, mi è stato risposto di no, quindi non c'è la minima disponibilirà da parte di questo fornitore. Lo sconsiglio. Si trovano gli stessi artivoli anche da altri rivenditori.

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

  • További "Ügyfelek kérdezik az ügyfeleket" a következő rendelkezésre álló nyelveken érhető el :
  • Deutsch nemzeti lobogója
Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!