A termék részletei

A COSMO PU-160.110-et szerkezeti ragasztóként használják fafeldolgozáshoz, felületi ragasztóként számos ipari alkalmazásnál vagy különböző anyagok vízálló ragasztásához. A COSMO PU-160.110 alkalmas fához, különböző szigetelőanyagokhoz, mint például PUR, PS hab és ásványgyapot, merev PVC, GRP (földelt), alumínium stb.

Nedvességgel együtt a ragasztó megkeményedik és felhabozhat. A keményedési folyamat alatt a kötést szorítani vagy rögzíteni kell. Keményedés után a felület lakkozható. A COSMO PU-160.110 nagyon gazdaságos a visszazárható kupakkal. Az állaga sűrű. Tartalom: A készítményt a következő összetevőkből áll: 500 g. Szín: feldolgozási állapotban sárgás/barna, megszilárdulás után mézes/borostyánszínű. Nem szabad 5°C alatt tárolni vagy feldolgozni.


Gyakorlati tipp
Ezt a PU ragasztót már évek óta használjuk lehetőleg a modell- és kiállításépítésben. Kiváló ragasztó!
De még a legnagyobb gondosság mellett is, a nagyobb darabok feldolgozása során a ragasztó mindig az ujjakra vagy a munkaruhára kerül. Ezért javasoljuk az egyszer használatos vinil vagy latex kesztyű és védőruha használatát ennek a ragasztónak a kezelésénél.

Dokumentumok

de-flag Adatlap
.PDF, 152,03 KB
de-flag Biztonságos adatlap
PDF, 158,85 KB
de-flag Shortmanual
.PDF, 36,01 KB
de-flag Shortmanual
.PDF, 111,47 KB
cz-flag Biztonságos adatlap
PDF, 232,78 KB
dk-flag Biztonságos adatlap
PDF, 130,37 KB
en-flag Biztonságos adatlap
PDF, 123,82 KB
es-flag Biztonságos adatlap
PDF, 130,37 KB
fr-flag Biztonságos adatlap
PDF, 154,27 KB
it-flag Biztonságos adatlap
PDF, 141,77 KB
nl-flag Biztonságos adatlap
PDF, 139,06 KB
pl-flag Biztonságos adatlap
PDF, 249,86 KB
pt-flag Biztonságos adatlap
PDF, 131,27 KB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

2 Vásárlói vélemények

4 (2 értékelésből)
4 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Björn B.
a Björn B. Németország nemzeti lobogója 2017. 03. 22. ellenőrzött vásárlás
Sehr gut - funktioniert wie beschrieben
Michael R.
a Michael R. Németország nemzeti lobogója 2018. 01. 22. ellenőrzött vásárlás
Kleber ist soweit in Ordnung - leider ist das "Best Before Datum" 10 Tage nach Kauf abgelaufen ) Ich hoffe es erfüllt trotzdem noch seine Funktion. Sparsam auftragen und anpressen, da es beim Aushärten aufschäumt.
Válaszunk
Wir bedauern, dass bei der Auftrags-Kommissionierung das Haltbarkeitsdatum nicht berücksichtigt wurde. Selbstverständlich besteht in solch einem Fall die Möglichkeit, das Produkt zum Austausch oder zur Gutschrift zurück zu senden.
Wir verwenden diesen PU-Kleber seit Jahren bevorzugt und in großem Umfang im Messe- und Musterbau. Erfahrungsgemäß ist er auch nach dem Überschreiten des Ablaufdatums noch längere Zeit uneingeschränkt verwendbar. Allerdings wird er im Laufe der Zeit zähflüssiger. Dieses Eindicken ist aber auch vor Ablauf des Haltbarkeitsdatums zu beobachten, und zwar immer dann, wenn die Auslasstülle verschmutzt ist und das Gebinde nicht mehr richtig verschlossen werden kann.
Ein Praxistipp: Dieser PU-Kleber benötigt zum Abbinden (Luft-)Feuchtigkeit. Das Anfeuchten der Klebeflächen optimiert den Abbindeprozess und regt eine größere Schaumbildung an.

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!