A termék részletei

A NASA CLIPPER 147 a 147,3 kHz-es frekvencián fogadja a Német Meteorológiai Szolgálat (DWD) időjárásjelentését. A nagyméretű, megvilágított kijelző 16 soros, egyenként 40 karakteres, és lehetővé teszi az üzenetek áttekinthetőségét és könnyű leolvasását. A CLIPPER 147 memóriával van felszerelve, amely akár 800, egyenként 40 karakteres sort is tárolhat. Így nem marad le egyetlen üzenetről sem, még akkor sem, ha nem tartózkodik a fedélzeten. A készülék fogadja az Északi-tenger, a Balti-tenger, az Atlanti-óceán északi része és a Földközi-tenger tengeri időjárását. Lehetőség van 12 órás, 2 napos és 5 napos német nyelvű előrejelzésre. A nem kívánt üzenetek elnyomhatók. Méretek: Méretek: 155 x 116 x 60 mm, kijelző mérete: kb. 115 x 65 mm.

Dokumentumok

de-flag Kézi
PDF, 477,67 KB

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

3 Vásárlói vélemények

4.7 (3 értékelésből)
3 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Ralf S.
a Ralf S. Németország nemzeti lobogója 2015. 03. 15. ellenőrzött vásárlás
Der wetterempfaenger mach was er soll ist einfach zu bedienen und sein Geld wert. Empfangsbereich von Den helder, Göteborg, Kopenhagen und Rostock selbst ausprobiert und ging problemlos. \r\nEinseitenbandempaenger mit timer und pc ist teurer und aufwendiger. Ich würde das Gerät jederzeit wieder kaufen.
Ullrich H.
a Ullrich H. Németország nemzeti lobogója 2014. 09. 23.
TOP - Gerne wieder
Es entspricht meinen Erwartungen. Der Einbau ins Boot war leicht. Der Empfang der Wetterdaten ist gut.
Andreas B.
a Andreas B. Németország nemzeti lobogója 2016. 07. 01. ellenőrzött vásárlás
Ich habe bis jetzt noch keine Erfahrungen während eines Törns, daher kann ich noch wenig über die Zuverlässigkeit schreiben. Einbau und Anschluss waren gut zu meistern. Hier muss vor allem die sorgfältige telefonische Beratung eines Mitarbeiters (leider habe ich den Namen nicht mehr zur Hand) gelobt werden!!!

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!