A termék részletei

Gennaker vitorla nejlon ripstopból (CHS 65 g - 1,5 oz), modern tri-radial kialakítású, a deformációval szembeni optimális ellenállás és a jobb teljesítmény érdekében. Kék / fehér / szürke színkombinációban (a színkombináció a vitorla méretétől függően változhat). A vitorla sarkai radiális laminálással és rozsdamentes acélgyűrűkkel vannak megerősítve. A fővarratok duplán varrottak. A vitorlák különböző méretekben kaphatók. Táskával szállítjuk.

MEGJEGYZÉS! A vitorla méretvázlatát itt találja.

Jó tudni - hólyagos vitorlázás egyszerűen
Ablister- és gennaker vitorlák a jacht turbófeltöltői. Amikor a génuával és fockkal felszerelt hajók akarva-akaratlanul teszik meg a kilométereket, a blaszterek rendesen előreviszik Önt és hajóját. Sajnos a "nagy rongy" megbecsülése még mindig elterjedt. Zoknival kombinálva azonban ezek a vitorlák nagyon kényelmessé váltak. A legnagyobb probléma ezekkel a nagyon könnyű vitorlákkal a részben kiszámíthatatlan viselkedés a beállítás és a hegy, valamint az irányváltoztatás manővereiben. A zokni használatával ezek a műveletek nagyon jól kezelhetőek. Még a blister vagy a gennaker beállítása is egy nyugodt manőver, mivel a vitorla azonnal a szélben van. A vitorlát az árbocban lévő cső segítségével húzzuk fel, majd a vitorlát állítjuk. A cső összenyomott állapotban marad a fejvitorla felett.
Ezenkívül a vitorla bármikor visszahúzható anélkül, hogy végtelen mennyiségű vásznat kellene a fedélzeten vagy a pilótafülkében megszelídíteni. A zoknival a vitorlákból kiveszik a szelet. A blister vagy a gennaker kompakt csőrendszerként tárolható, anélkül, hogy egy vitorlástáskában kellene megszelídíteni a nyüzsgést. Gyorsan rá fog jönni, hogy mi hiányzott eddig a vitorlázásból! A különböző egységméretek révén mi az SVB-nél képesek vagyunk kiváló minőségű blistert szállítani hasonlóan olcsó áron. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja a megfelelő méretet az Ön vitorlás hajójához. A választást az I és J méretek alapján lehet elvégezni. Ha segítségre van szüksége a blister vagy gennaker kiválasztásában, hívjon minket. SVB vitorlás szakembereink szívesen segítenek Önnek a megfelelő kiválasztásban.
Tegye meg a lépést a nagyobb sebességért és a szórakoztatóbb vitorlázásért könnyű és mérsékelt szélben!

Mit mondanak más SVB ügyfelek

100% valódi értékelések

8 Vásárlói vélemények

4.8 (8 értékelésből)
3 Csillagok
(0)
2 Csillagok
(0)
1 Csillagok
(0)
Tommi P.
a Tommi P. Finnország nemzeti lobogója 2019. 06. 28. ellenőrzött vásárlás
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
a Jean Claude B. Franciaország nemzeti lobogója 2017. 11. 23. ellenőrzött vásárlás
pas encore utilisé
Michael H.
a Michael H. Németország nemzeti lobogója 2017. 05. 28. ellenőrzött vásárlás
Macht einen sehr guten Eindruck

Az ügyfelek kérdezik az ügyfeleket

Kérdezze meg a más SVB vásárlóit, akik már vásárolták ezt a terméket tőlünk, hogy mi a tapasztalatuk.

Kérdését automatikusan továbbítjuk a többi SVB-ügyfélnek, és kérdését közzétesszük a termékoldalon. Kérjük, ne tegyen fel olyan kérdéseket, amelyekre csak az SVB csapata tud válaszolni - például egy megrendelés státuszára vagy a termék elérhetőségére vonatkozóan. Szívesen látjuk, ha e-mailben is kapcsolatba lép az SVB csapatával a következő címen: info@svb24.com vagy telefonon a következő címen: +49 (0)421-57290-0 .

  • További "Ügyfelek kérdezik az ügyfeleket" a következő rendelkezésre álló nyelveken érhető el :
  • English nemzeti lobogója
  • Español nemzeti lobogója
Még nem tettek fel kérdéseket. Legyen Ön az első, aki kérdést tesz fel!